Hiposfit

Classe on s'integra la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva amb la Reeducació Postural i Escola d'Esquena

Amb la combinació d’aquestes 3 disciplines amb la seva besant més terapèutica  aconseguirem un treball global del cos, millorant el to del sòl pelvià, reforçant musculatura i corregir postures que ens puguin ocasionar dèficits. Classe dirigida a tots els públics i nivells.

Els exercicis Hipopressius no només estan indicats en el postpart sinó també per qualsevol persona, home o dona, que vulgui millorar la seva postura, tenir cura del seu sòl pelvià, regular els paràmetres respiratoris, millorar la funcionalitat de la seva esquena, baixar el dolor a nivell cervical, dorsal i lumbar,  i en general fer funcional el seu CORE(musculatura de la faixa abdominal)

Impartida per Mònica Margarit, Fisioterapeuta col·legiada. Especialitzada en Fisioteràpia de columna i gimnàstica abdominal hipopressiva.

 

Per entrar al grup de HIPOSFIT cal una valoració prèvia per part de la Fisioterapeuta entre una o dues sessions per valorar si està o no indicada la classe i si és així fer una valoració de  la mecànica respiratòria, els fonaments posturals de la pràctica Hipopressiva.