Nutrició PNI

 

La psiconeuroinmuniología-endocrinologia és l'estudi bidireccional que existeix entre la psique (ment i emocions), sistema nerviós, sistema endocrí i sistema immunològic.

Es conforma un eix que connecta la nostra ment amb totes les parts del nostre cos, i que és el responsable del seu bon funcionament i del manteniment i recuperació de la salut, en la majoria dels casos.

Si pateixes patologies cròniques com dolor, artritis, fibra miàlgia, psoriasi, còlon irritable o colitis ulcerosa. Si tens alteracions en els teus cicles menstruals o ovaris poli quístics, si t'han diagnosticat endometriosi, si vius cada dia amb una patologia autoimmune o lluites amb el teu sobrepès, insomni o migranya no dubtis en venir.

Et puc donar la solució, guiar-te en el camí de millora, acompanyar-te en tot el procés i ajudar-te a canviar els teus hàbits per recuperar i mantenir la teva qualitat de vida.

Pots fer canvis i recuperar la teva salut guanyant qualitat de vida a través d'intervencions en l'alimentació, l’exercici físic, amb fitoteràpia i/o medicina ortomolecular entre altres eines.

Martina Ferrer

https://martina-ferrer.com/

Dietista-Nutricionista, especialista en psiconeuroimmunologia, acupuntora i fisioterapeuta.

 

Dies de visita: 2n dijous de cada mes de 11-19h